Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ενημερωτικές Δράσεις Σε Σχολεία Από Την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ενημερωτικές Δράσεις Σε Σχολεία Από Την  Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης

Την έμπρακτη συνεισφορά της στην καλλιέργεια φιλοπεριβαλλοντικής και φιλοδασικής συνείδησης στις μικρές ηλικίες αποδεικνύει η ΕΟΔΠΗ.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης τις τελευταίες ημέρες πραγματοποεί διαδοχικές επισκέψεις σε σχολεία της πόλης -και όχι μόνο-, εκπαιδεύοντας τους μικρούς μαθητές σε ζητήματα δασοπροστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη δράση ευαισθητοποίησης είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδία, συνομιλώντας με τους εθελοντές και παρακολουθώντας μία διαδραστική ενημέρωση, καθώς στα σχολεία, εκτός από τους εθελοντές, φιλοξενήθηκε και ένα πυροσβεστικό όχημα της ομάδας.

Όπως δήλωσαν οι εθελοντές για την επίσκεψή τους στο σχολείο, στην προσωπική τους σελίδα στο facebook: «Τέτοιες δράσεις, μας γεμίζουν χαρά καθώς το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων και η ευαισθητοποίησή τους για το περιβάλλον, είναι ελπίδα για το μέλλον!»

BeFunky collage 23 Ενημερωτικές Δράσεις Σε Σχολεία Από Την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΕΟΔΠΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ