Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επισκέψεις Σε Μουσεία Και Εκθέσεις Με ​​Θέμα Το 1821 Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Επισκέψεις Σε Μουσεία Και Εκθέσεις Με ​​Θέμα Το 1821 Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει μαζικές επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις για τους δημότες του με θέμα το 1821.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ανακοινωθεί, με την πρώτη επίσκεψη να είναι το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς και συγκεκριμένα στη μνημειώδη επετειακή Έκθεση «το πριν και το μετά» . Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο Ιστορικό και το Εθνολογικό Μουσείο (παλαιά Βουλή) και στην Εθνική Πινακοθήκη. Η τιμή του εισιτηρίου για τους ενδιαφερόμενους είναι στα 15 ευρώ με εξαίρεση τα άτομα άνω των 65 ετών που το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλουν για το εισιτήριο τους είναι στα 12 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 20 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης, Λεωφόρος Ειρήνης 14-16, 210 9969629, και ώρες: 11:00 -14: 00 μ.μ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και 40 συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το μουσείο Μπενάκη με την εξόφληση των εισιτηρίων τους να γίνεται απευθείας στο ταμείο. Η συγκέντρωση και η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στις 16:30 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά την επιβίβαση τους στο λεωφορείο καθώς και για την είσοδο τους στο Μουσείο να να επιδείξουν μαζί με την ταυτότητα τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης ( που ισχύει έως 6 μήνες από τη διάγνωση) ή αλλιώς βεβαίωση αρνητικού quicktest έως 48 ώρες πριν την επίσκεψη. Αυτό ισχύει και για ανήλικους άνω των 12 ετών. Τέλος η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ