Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σε Επιφυλακή Ο Δήμος Ηλιούπολης Ενόψει Της Κακοκαιρίας “Ηφαιστίωνας”

Ο Δήμος δηλώνει έτοιμος, ενώ έχει συσταθεί και ομάδα επιφυλακής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Επιφυλακή Ο Δήμος Ηλιούπολης Ενόψει Της Κακοκαιρίας “Ηφαιστίωνας”

Σε επιφυλακή έχει τεθεί ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης ενόψει της ψυχρού κύματος κακοκαιρίας που θα εκδηλωθεί τις επόμενες ώρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η δημοτική αρχή δηλώνει προετοιμασμένη ακόμα και για το ενδεχόμενο χιονόπτωσης, με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΜΥ. Στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου (στο υπόστεγο του ΕΚΑΒ), υπάρχουν σάκοι με αλάτι στη διάθεση των Δημοτών που επιθυμούν προληπτικά να το χρησιμοποιήσουν στα πεζοδρόμια και στις εισόδους των κατοικιών τους.

Επίσης, μετά από παρέμβαση των δύο πρώην αντιδημάρχων Μαρίνου Μπασούρη και Άγγελου Δημητρόπουλου, ανακοινώθηκαν μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου οι θερμαινόμενοι χώροι που διαθέτει ο δήμος σε όσους το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου καθώς και για την αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου.

Τέλος, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, πέρα από την ομάδα επιφυλακής που έχει ήδη συσταθεί, οι πολίτες μπορούν να καλούν για έκτακτη ανάγκη στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • Δημαρχείο Ηλιούπολης 2109970001 και 2109970002
  • Γιάννης Αντζινάς Αντιδήμαρχος 6944835410
  • Κώστας Σεφτελής Αντιδήμαρχος 6932379229

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ