Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επ’ Αυτοφώρω Σύλληψη Διαρρηκτών Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επ’ Αυτοφώρω Σύλληψη Διαρρηκτών Στην Ηλιούπολη

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν δύο αλλοδαποί, μέλη συμμορίας η οποία πραγματοποιούσαν διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Ηλιούπολη.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 26 και 34 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 9-9-2021 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ενω έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται και 3ο άτομο, το οποίο δρούσε ως συνεργός τους.

Επ Αυτοφόρω Σύλλυψη

Οι δύο διαρρήκτες πιάστηκαν «στα πράσα» από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ είχαν αναρριχηθεί μέσω υδρορροής σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη και αφού είχαν αποσπάσει ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και κλειδί αυτοκινήτου απο διαμέρισμα.

Πέρα από τους δύο άνδρες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν κ και το «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο της συμμορίας. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συμμορία είχε συσταθεί από το μήνα Ιούλιο τρέχοντος έτους με διακριτούς ρόλους, με διαρκή και συστηματική δράση στις κλοπές από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Πως Δρούσε Η Συμμορία

Οι δράστες δρούσαν κατά τις βραδινές ώρες και είχαν ως στόχο διαμερίσματα που βρίσκονταν κυρίως στον ισόγειο και τον 1ο όροφο. Αφού βεβαιώνονταν για την απουσία των ενοίκων, παραβίαζαν παράθυρα ή μπαλκονόπορτες των οικιών με χρήση διαρρηκτικών εργαλείων. Μόλις εισέρχονταν στο εσωτερικό τους, αφαιρούσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκαν -10- περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ