Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εξυπηρέτηση Πολιτών Μέσω Τηλεδιάσκεψης Από Τα ΚΕΠ Ηλιούπολης Ζητά Ο Θανάσης Αθανασίου

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εξυπηρέτηση Πολιτών Μέσω Τηλεδιάσκεψης Από Τα ΚΕΠ Ηλιούπολης Ζητά Ο Θανάσης Αθανασίου

Την άμεση ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα «MyKEPLive» ζητά με παρέmβαση του ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θανάσης Αθνασίου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στους πολίτες να εξυπηρετούνται μέσω τηλεδιάσκεψης για μια σειρά διαδικασιών που μπορούν να διεξαχθούν μέσω του ΚΕΠ. Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος με ανακοίνωση του ζητά την άμεση εφαρμογή της πλατφόρμας στα ΚΕΠ του Δήμου Ηλιούπολης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Με βάση τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, 60 Δήμοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα #myKEPlive. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, με το οποίο πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται διαδικτυακά, μέσω τηλεδιάσκεψης από τα KEΠ της πόλης τους.
Δυστυχώς, ο Δήμος Ηλιούπολης δεν είναι σε αυτή τη λίστα.
Θα πρέπει η δημοτική αρχή να κάνει άμεσες ενέργειες για να ενταχθούν τα ΚΕΠ της πόλης μας στην πλατφόρμα, ώστε να διευκολύνουμε τους συνδημότες μας και τις επιχειρήσεις στις συναλλαγές τους.
Σκοπεύω να φέρω το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αναμένοντας απαντήσεις από τα στελέχη της δημοτικής αρχής.
Πρώτα και πάνω από όλα ο πολίτης!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ