Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ένα Βήμα Πριν Τη Superleague 2 Η Ηλιούπολη – Κατέπεσε Η Εγγυητική Του Διαγόρα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένα Βήμα Πριν Τη Superleague 2 Η Ηλιούπολη – Κατέπεσε Η Εγγυητική Του Διαγόρα

Μία ανάσα μακριά από τη συμμετοχή της στη δεύτερη εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, για δεύτερη φορά στην ιστορία της είναι η ομάδα της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Mikriliga, η Ηλιούπολη αναμένεται να προσκληθεί και επίσημα στη Superleague 2 από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς η ομάδα του Διαγόρα Ρόδου δεν εξασφάλισε την απαραίτητη αδειοδότηση από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, που είχε ως συνέπεια να καταπέσει η εγγυητική επιστολή που είχε καταθέσει για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

Ως συνέπεια, η ομάδα της Ρόδου τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της SL2, με την ομάδα της Ηλιούπολης να καλύπτει το κενό ως πρώτη επιλαχούσα της διαδικασίας των μπαράζ που διεξήχθησαν τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τόσο από την SL2, όσο και από την ομάδα, η οποία συνεχίζει κανονικά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ