Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έμπρακτη Στήριξη Σε Πυρόπληκτους Και Δασοπυροσβέστες Από Τον Πρόεδρο Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έμπρακτη Στήριξη Σε Πυρόπληκτους Και Δασοπυροσβέστες Από Τον Πρόεδρο Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

Την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη του προς τους πυρόπληκτους και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες εξέφρασε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης, Θανάσης Μπίρλης.

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων «Οφθαλμός» αρχικά διέθεσε ένα μεγάλο ποσό για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Δήμου προς τους πυρόπληκτους. Ωστόσο, η προσφορά του δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς πριν 2 ημέρες έστειλε στο πυροφυλάκιο των εθελοντών του ΕΟΔΠΗ στην Ηλιούπολη φαγητό από γνωστό εστιατόριο της πόλης.

«Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και τον Πρόεδρο κ. Athanasios Birlis ο οποίος για τρεις συνεχόμενες ημέρες μερίμνησε για την τροφοδοσία μας με φαγητά και γλυκά, καθώς και μεγάλη ποσότητα νερού για τις δύσκολες αυτές ημέρες», αναφέρει σε ανακοίνωση της ο Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης.

«Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές αλλά και για τους εθελοντές που προστατεύουν τον Υμηττό από αυτές» δήλωσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγoυ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ