Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έμπρακτη Στήριξη Σε Ηλιουπολίτες Φοιτητές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Έξι Laptop & Δωροεπιταγές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έμπρακτη Στήριξη Σε Ηλιουπολίτες Φοιτητές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης – Έξι Laptop & Δωροεπιταγές

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο Δήμος Ηλιούπολης, προσφέροντας εξοπλισμό και δωροεπιταγές σε Ηλιουπολίτες φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της περιφέρειας, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος προσφέρει 6 laptop, 3 δωροεπιταγές των 100 ευρώ και 20 δωροεπιταγές των 20 ευρώ για εξαργύρωση σε γνωστή αλυσίδα supermarket σε 29 σπουδαστές που διανύουν έως και το 4ο έτος των σπουδών τους. Με αυτή την πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, ο Δήμος στέκεται αρωγός στους ήδη επιβαρυμένους προϋπολογισμούς των οικογενειών των σπουδαστών, δίνοντας τους μια σημαντική βοήθεια.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στην ανακοίνωση του «Οι νέες και νέοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας είναι το μέλλον της πόλης μας, είναι το μέλλον του τόπου μας. Σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους οφείλουμε όλοι να είμαστε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες τους».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ