Facebook Pixel

Αθλητικα

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου Στον Γ.Σ Ηλιούπολης – «Ήρθα Σε Έναν Ιστορικό Σύλλογο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου Στον Γ.Σ Ηλιούπολης – «Ήρθα Σε Έναν Ιστορικό Σύλλογο»

Σημαντική ενίσχυση για το τμήμα στίβου του Γ.Σ Ηλιούπολης, καθώς μια σπουδαία αθλήτρια, η Ελισάβετ Πεσιρίδου αποτελεί μέρος της οικογένειας του συλλόγου εδώ και λίγες ημέρες.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον κλασικό αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο και το αγώνισμα των 100μ με εμπόδια. Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κορασίδες, Νεανίδες, Νέες Γυναίκες, Γυναίκες) εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες με αποκορύφωμα το 2016 την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (Άμστερνταμ) και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και του Τόκιο του 2021.

Τα ατομικά της ρεκόρ είναι:

  • 12.93 δευτερόλεπτα στα 100μ με εμπόδια, επίδοση που την κατατάσσει στην τρίτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα.
  • 8.04 δευτερόλεπτα στα 60μ με εμπόδια, επίδοση που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο ilioupolinews.gr η κ. Πεσιρίδου δήλωσε την μεγάλη της χαρά που εντάχθηκε στο δυναμικό του Γ.Σ.Η προσθέτωντας: «Ο ΓΣΗ είναι ένας σύλλογος με πολύ μεγάλη ιστορία και σίγουρα αυτό ήταν για μένα ένα κίνητρο. Εύχομαι να γινω και εγώ κομμάτι της ιστορίας του». «Στόχος για το 2023 είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, ενώ απότερος στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί του 2024 στο Παρίσι», συμπλήρωσε η αθλήτρια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ