Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: Eγκαίνια Στην Έκθεση Των Σπουδαστών Του Εργαστηρίου Φωτογραφίας

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Eγκαίνια Στην Έκθεση Των Σπουδαστών Του Εργαστηρίου Φωτογραφίας

Μια άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση διοργανώνουν οι σπουδαστές του εργαστηρίου φωτογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης, παρουσιάζοντας την προσπάθεια τους στο τοπικό κοινό.

Η φετινή θεματική έχει τίτλο «Φωτο-γραφίες» και καταπιάνεται με το φως. Οπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου «Αυτή η έκθεση είναι μια απόπειρα να προσεγγίσουμε το ζήτημα της φωτογραφικής αναπαράστασης της πραγματικότητας από την απαρχή του. Ποια είναι τα πρωτογενή υλικά της δημιουργίας μιας φωτογραφικής εικόνας, αν όχι το φως. το πρώτο και το κυρίαρχο για τη δημιουργία της φωτογραφίας, η παρατήρηση και ο έλεγχος του φωτός. Τα όρια του δεν είναι στενά και μόνο τεχνικά αλλά πυροδοτούν νοήματα μέσα από τη σημειολογία της χρήσης του. το πώς επιλέγει κάθε φωτογράφος να το χειριστεί και να το εγκλωβίσει σε μια δυσδιάστατη προσομοίωση του πραγματικού»

Η έκθεση θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνιά της την Τρίτη 9/4/2024 και ώρα 19:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου επί της λεωφόρου Ειρήνης (Πλατεία Φλέμινγκ), ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 14 Απριλίου.

Την έκθεση επιμελείται η Έφη Γελέ και συμμετέχουν οι σπουδαστές: Κυπριωτάκης Γιώργος, Οικονομόπουλος Θανάσης, Ταβλαράκη Κατερίνα, Θεοδωρόπουλος Γιώργος, Κάλλης Κωνσταντίνος, Τσίτσιος Πασχάλης, Κασίδογλου Στέφανος, Φάλαρη Μαρία, Αντωνίου Αντώνης, Μπαγιαρτάκη Βασιλική, Κοτσίκη Παναγιώτα, Κοζαδίνου Μαργαρίτα, Χηνάκη Μαρία, Αγγελή Μαρία, Πανοπούλου Ντίνα, Σπανού Κωνσταντίνα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ