Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκτακτη Ανακοίνωση Για Τα Self Tests Των Μαθητών Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκτακτη Ανακοίνωση Για Τα Self Tests Των Μαθητών Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Μία έκτακτη ανακοίνωση με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων αύριο Δευτέρα 10/1 εξέδωσε ο Δήμος Ηλιούπολης προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς των μαθητών που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν self tests.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος έχει προμηθεύσει τα σχολεία με 1.000 self tests για όσους γονείς δεν κατόρθωσαν να βρουν διαθέσιμα και δωρεάν στα φαρμακεία της πόλης. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Δήμος, τα self tests δεν θα διεξάγονται ούτε θα δηλώνονται από εκπαιδευτικούς, με τους γονείς να καλούνται να τα προμηθευτούν νωρίς το πρωί, έχοντας την ευθύνη της διεξαγωγής και της έγκαιρης δήλωσης τους για λογαριασμό των παιδιών τους.

«Οι γονείς έχουν την ευθύνη να παραλάβουν από νωρίς αύριο το πρωί τα διατιθέμενα σελφ τεστ, για να τα κάνουν τα παιδιά και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στο «edupass» όπως γινόταν μέχρι πρότινος, ώστε με αρνητικό αποτέλεσμα στη συμπληρωμένη φόρμα, τα παιδιά να μπορούν να μπουν στο σχολείο. Τα σελφ τεστ δεν θα διενεργούνται από τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ