Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Πλησιάζουν Οι Εκλογές Της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Στην Ηλιούπολη – Οι Πιθανές Υποψηφιότητες

Τα βιογραφικά των δύο επικρατέστερων υποψηφίων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πλησιάζουν Οι Εκλογές Της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Στην Ηλιούπολη – Οι Πιθανές Υποψηφιότητες

Οι εκλογές στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη πλησιάζουν και το ενδιαφέρον των γαλάζιων στελεχών επικεντρώνεται γύρω από τα ονόματα που φαίνεται πως θα διεκδικήσουν την ηγεσία. Όλα δείχνουν πως η “μάχη” θα διεξαχθεί μεταξύ των νυν προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου και του 28 χρονου δημοτικού συμβούλου με τον Γαβριήλ Αραμπατζή, Θανάση Αθανασίου.

Πληροφορίες θέλουν τον νεαρό δημοτικό σύμβουλο να έχει το προβάδισμα στην κούρσα της εκλογής, κυρίως λόγω βιογραφικού και ηλικίας, συσπειρώνοντας πολλούς νεοδημοκράτες της πόλης και έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την ανανέωση της τοπικής οργάνωσης της κυβερνώσας παράταξης.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο κ. Αθανασίου τις επόμενες ημέρες θα έχει σειρά θεσμικών επαφών με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ με τα οποία, ωστόσο, θα συζητήσει τις μεγάλες προκλήσεις της πόλης του (πχ αστική σήραγγα & δημόσια περιουσία) και όχι για τα ζητήματα της τοπικής οργάνωσης. Ερωτηθείς για την υποψηφιότητά του, ο κ. Αθανασίου δήλωσε πως προτεραιότητα του είναι η προσφορά στους δημότες και στο δημοτικό συμβούλιο.

Από την άλλη πλευρά, κ. Ευσταθόπουλος έχει μακρά πορεία ως συνδικαλιστής στη ΔΑΚΕ και ως ταμίας της Β2 ΝΟΔΕ και θα λογίζεται σίγουρα ως υπολογίσιμος αντίπαλος. Υπενθυμίζεται πως στις εκλογές της τοπικής οργάνωσης το 2016, ο κ. Ευσταθόπουλος είχε επικρατήσει του -24χρονου τότε- κ. Αθανασίου για μόλις 28 ψήφους.

Τα Βιογραφικά Των Δύο Υποψηφίων

Ο Στάθης Ευσταθόπουλος είναι 60 ετών. Είναι πρώην υπάλληλος Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, πρώην ταμίας Β2 ΝΟΔΕ (εκλεγμένος) και μέλος της Τ.Ο/ΝΔ Τυπογραφικών Ηλιούπολης, μέλος της ΔΗΜ. Τ.Ο/Ηλιούπολης. Είχε συνδικαλιστική δράση με τη ΔΑΚΕ επί σειρά ετών.

O Θανάσης Αθανασίου είναι 28 χρονών.Έχει αποφοιτήσει από την Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής ως Μηχανικός Πωλήσεων, ενώ παράλληλα παρακολουθει το Διαπανεπιστημιακό  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ, στα Τεχνο-Οικονομικά συστήματα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, χειρίζεται μεγάλα project θεσμών και ινσιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον Μάιο του 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης με τον Γαβριήλ Αραμπατζή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ