Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Η Ανθρωπογεωγραφία Των Εκλογών Του ΚΙΝΑΛ Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Ανθρωπογεωγραφία Των Εκλογών Του ΚΙΝΑΛ Στην Ηλιούπολη

Με ενδιαφέρον διαμορφώνεται ο προεκλογικός «χάρτης» των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ στην Ηλιούπολη, καθώς πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος κατέχει τη μερίδα του λέοντος στα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα.

Μέχρι στιγμής, τα στρατόπεδα που σχηματίζονται στην Ηλιούπολη οδηγούν σε ένα ένα ισχυρό δίπολο ανάμεσα σε Γιώργο Παπανδρέου και Νίκο Ανδρουλάκη. Η πιο δραστήρια ομάδα αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη. Τον Ευρωβουλευτή στην Ηλιούπολη στηρίζουν ανοικτά ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Σπύρος Ζαννιάς, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Άρης Φραγκιουδάκης και ο τομεάρχης Αθλητισμούς του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Ζαννιάς. Μάλιστα η προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ηλιούπολη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τον ευρωβουλευτή να κάνει εκτενή προσωπική κουβέντα τόσο με τους 4 τελευταίους μετά το πέρας της εκδήλωσης.

«Σπασμένη Στα 3» Η Δημοτική Αρχή

Όσο για τη δημοτική αρχή φαίνεται πως είναι σπασμένη σε τρία «κομμάτια» για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στηρίζουν ανοικτά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Παναγιώτης Βιδάλης και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Αντωνίου. Τον Γιώργο Παπανδρέου στηρίζει από την αντιπολίτευση και η γραμματέας της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Έλενα Καπίρη.

Στην ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στην Αργυρούπολη παρευρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης, ενώ με τον Χάρη Καστανίδη φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλή σχέση ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Δημήτρης Πανταζόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής.

Τέλος, τον Παύλο Γερουλάνο στηρίζει ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης και πρώην γραμματέας της νομαρχιακής Β1 του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Σωτηρόπουλος, εκ των στενότερων συνεργατών του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ