Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλειστές Οι Πύλες Εισόδου Στον Υμηττό – Έκκληση Κωνσταντάτου Για Θωράκιση Από Τις Πυρκαγιές

O Γιάννης Κωνσταντάτος, απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τους κανόνες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή πυρκαγιών.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κλειστές Οι Πύλες Εισόδου Στον Υμηττό – Έκκληση Κωνσταντάτου Για Θωράκιση Από Τις Πυρκαγιές

Έκκληση σε όλους τους δημότες και κατοίκους των περιοχών πέριξ του Υμηττού απευθύνει με μήνυμα του ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, με αφορμή τον υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών το τρέχον διήμερο.

Ο κ. Κωνσταντάτος, απευθυνόμενος στους πολίτες, αναφέρει πως «όλος ο μηχανισμός του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού βρίσκεται από το πρωί σε πλήρη ετοιμότητα, μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς και φυσικά με την πολύτιμη συμμετοχή των εθελοντών και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, της Πολιτικής Προστασίας και στους 11 Δήμους γύρω από τον Υμηττό, φυλάμε Θερμοπύλες για την προστασία του βουνού μας», ενώ τους απευθύνει έκκληση έκκληση  να σεβαστούν τους κανόνες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή πυρκαγιών.

Κλειστές Όλες Οι Πύλες Εισόδου Στον Υμηττό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΠΑΥ, όλες οι πύλες εισόδου προς το βουνό θα παραμείνουν κλειστές, καθώς απαγορεύεται η κίνηση πεζών και οχημάτων για λόγους ασφαλείας. Με βάση τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε όλη την Αττική, όπως και σε πολλούς νομούς της χώρας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ