Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος ήταν ο αριθμός των πολιτών που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Ηλιούπολης κατά την παρουσίαση υποψηφίων πρώην αντιδήμαρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Οι παρευρισκόμενοι γέμισαν ασφυκτικά το δημοτικό θέατρο, δίνοντας έντονο προεκλογικό παλμό στην εκδήλωση ενώ αρκετός κόσμος βρισκόταν στο λόμπι στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου, με την συντρηπτικη πλειονότητα να είναι άνθρωποι κάτω των 35 ετών.

Γ. Χατζηδακης: «Αλλάζουμε Σελίδα Στην Ηλιουπολη»

Μήνυμα ενότητας αλλά και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα της πόλης έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Χατζιδάκης χωρίς ωστόσο να παραλείψει να θιξει τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για «αλαζονικές και αυταρχικές συμπεριφορές».

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε video το οποίο παρουσίαζε το όραμα του νέου συνδυασμού για την επόμενη μέρα της Ηλιουπολης.

Δ. Πανταζοπουλος: «Η Ηλιουπολη έχει Μπει Στον Αυτόματο Πιλότο»

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο επικεφαλής του ένα Πανταζόπουλος.  Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος χαιρετήσει την πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηδάκη και τη δημιουργία μιας νέας προοδευτικής παράταξης στην Ηλιούπολη, ωστόσο δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμες κατά του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής κατηγορώντας τους πως «έχουνε βάλει την πόλη στον αυτόματο πιλότο».

Συντομη τοποθέτηση στήριξης της νέας παραταξης έκανε και πρώην Δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης, τον οποίο ο Γιώργος Χατζηδακης προσφώνησε ως «τον Δημαρχο των έργων» δεχόμενος καταιγιστικό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Το ilioupolinews.gr σύντομα θα δημοσιεύσει την πλήρη λίστα των υποψηφίων της παραταξης καθώς και τα βιογραφικά τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ