Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος ήταν ο αριθμός των πολιτών που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Ηλιούπολης κατά την παρουσίαση υποψηφίων πρώην αντιδήμαρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Οι παρευρισκόμενοι γέμισαν ασφυκτικά το δημοτικό θέατρο, δίνοντας έντονο προεκλογικό παλμό στην εκδήλωση ενώ αρκετός κόσμος βρισκόταν στο λόμπι στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου, με την συντρηπτικη πλειονότητα να είναι άνθρωποι κάτω των 35 ετών.

860C6163 4D89 40CF A093 FD86608F9D3A Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ) 26CDC5E7 7EE4 4BCE B71E 63E64EC952E5 Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)

Γ. Χατζηδακης: «Αλλάζουμε Σελίδα Στην Ηλιουπολη»

Μήνυμα ενότητας αλλά και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα της πόλης έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Χατζιδάκης χωρίς ωστόσο να παραλείψει να θιξει τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για «αλαζονικές και αυταρχικές συμπεριφορές».

7B4343CE ACB9 4607 BBBD 20C4C1BAC6E7 Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε video το οποίο παρουσίαζε το όραμα του νέου συνδυασμού για την επόμενη μέρα της Ηλιουπολης.

Δ. Πανταζοπουλος: «Η Ηλιουπολη έχει Μπει Στον Αυτόματο Πιλότο»

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο επικεφαλής του ένα Πανταζόπουλος.  Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος χαιρετήσει την πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηδάκη και τη δημιουργία μιας νέας προοδευτικής παράταξης στην Ηλιούπολη, ωστόσο δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμες κατά του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής κατηγορώντας τους πως «έχουνε βάλει την πόλη στον αυτόματο πιλότο».

Συντομη τοποθέτηση στήριξης της νέας παραταξης έκανε και πρώην Δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης, τον οποίο ο Γιώργος Χατζηδακης προσφώνησε ως «τον Δημαρχο των έργων» δεχόμενος καταιγιστικό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Το ilioupolinews.gr σύντομα θα δημοσιεύσει την πλήρη λίστα των υποψηφίων της παραταξης καθώς και τα βιογραφικά τους.

CCA71DE6 E752 452C BEEB 1A4B943A9F9C Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)EC30E6A7 548F 4884 B519 36031B33F5C8 Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Υποψηφίων Της Παραταξης «ΗλιουπΟλοι Μαζί» (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Κων/νος Καραπετρος λέει:

    Πολυ καλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ