Facebook Pixel

Δημοτικα

Εκδήλωση Παρουσίασης Προγράμματος & Ψηφοδελτίου Από Τη Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις Του Θοδωρή Παπαδάτου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκδήλωση Παρουσίασης Προγράμματος & Ψηφοδελτίου Από Τη Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις Του Θοδωρή Παπαδάτου

Την πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» του Θοδωρή Παπαδάτου.

Η Δημοτική Κίνηση “Ηλίου-Πόλις, ανθρώπινη πόλη” και ο Υποψήφιος Δήμαρχος προσκαλούν τους Ηλιουπολίτες στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 12:00 στο αναψυκτήριο του Άλσους Κιντή (άνω αίθουσα).

Όπως αναφέρει η πρόσκληση, «Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, και να μοιραστούμε το όραμα για μια Ηλιούπολη ανθρώπινη, συμμετοχική, αλληλέγγυα, βιώσιμη και δημοκρατική, για όλες και όλους».

Το Βιογραφικό Του Θοδωρή Παπαδάτου

Ο Θοδωρής Παπαδάτος γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1990. Είναι δικηγόρος, αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει 2 μεταπτυχιακά από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Paris II. Είναι συνεργάτης μεγάλης δικηγορικής εταιρείας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα είναι νομικός σύμβουλος στην πρεσβεία της Κορέας. Στο παρελθόν έχει υπάρξει stagierre στο Δικαστήριο της ΕΕ και στο Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ. Έχει χειριστεί πλήθος μεγάλων υποθέσεων, ενώ παρουσιάζει εντυπωσιακή εμπειρία-παρά το νεαρό της ηλικίας του- σε θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και Ισπανικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ