Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Εκδήλωση Με Μαζικότητα & Παλμό Για Το ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εκδήλωση Με Μαζικότητα & Παλμό Για Το ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Το ενδιαφέρον δεκάδων Ηλιουπολιτών συγκέντρωσε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της νομαρχιακής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας, που διεξήχθη σε γνωστό cafe της Ηλιούπολης.

Πάνω από 200 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις εξελίξεις ενόψει εκλογών, ενώ την κεντρική πολιτική ομιλία πραγματοποίησε ο γραμματέας του κόμματος κ. Σπυρόπουλος. «Το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα είναι ενισχυμένο και θα λειτουργήσει ως ένα ισχυρό αντίβαρο στον λαϊκισμό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος καταχειροκροτούμενος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η γραμματέας οργανωτικού του κόμματος Αναστασία Χατζηδάκη, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Δημητρόπουλος & Χρήστος Σωτηρόπουλος, η βουλευτής Τόνια Αντωνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Παύλος Χρηστίδης και Στέφανος Ξεκαλάκης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Πούλος, Γιάννης Αντζινάς & Κώστας Σεφτελής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούρης, Χρήστος Καλαρρύτης και Στάθης Ψυρρόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ