Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Των Υποψηφίων Της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιουπολης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Των Υποψηφίων Της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιουπολης (ΦΩΤΟ)

Το ενδιαφέρον δεκάδων Πολιτών του Δήμου Ηλιούπολης κέντρισε η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης, που διεξάγεται αυτή την ώρα .

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο της Ηλιούπολης δίνοντας προεκλογικό παλμό στην εκδήλωση της παράταξης του ΚΚΕ.

Το ilioupolinews σύντομα θα δημοσιεύσει την πλήρη λίστα των υποψηφίων της λαϊκής συσπείρωσης .

529813D7 2499 4158 A249 C3304C380FCA Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Των Υποψηφίων Της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιουπολης (ΦΩΤΟ)

DEC057F8 3C7C 4267 83A3 FBBAAA6D7BC8 Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Των Υποψηφίων Της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιουπολης (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος Κόσμου Στην Παρουσίαση Των Υποψηφίων Της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιουπολης (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η ΜΟΡΔΕΧΑΪ ΜΑΡΞ λέει:

    ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ……….ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΦΟΡΜΟΛΗ , ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ,ΣΤΟΙΧΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΔΕΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ. ΑΓΩΝΕΣ , ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΦΩΝΕΣ ΑΕΝΑΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ.
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ.ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΟΥΒΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – Β.ΚΟΡΕΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

  2. Ο/Η Κκ λέει:

    Όλη η νεολαία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ