Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Του ΕΝΑΚ – Έντονο Προεκλογικό Παρασκήνιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Του ΕΝΑΚ – Έντονο Προεκλογικό Παρασκήνιο

Με επιτυχια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΕΝΑΚ Ηλιούπολης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν μουσικοχορευτικά δρώμενα από το σύλλογο Ποντίων Ηλιούπολης, ενώ ιερείς των Ιερών Ναών της πόλης ευλόγησαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πανταζόπουλος πήρε τον λόγο, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για την δράση της παράταξης του αλλά και κάνοντας σκληρή κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα της πόλης. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του κ. Πανταζόπουλου στο θέμα της κακής κατάστασης του οδοστρώματος στην πόλη, αλλά και στο ζήτημα της καθαριότητας, αναφέροντας πως “Ο Δήμος βρίσκεται σε μεσοπολεμική κατάσταση”.

Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος Δημαρχος Ηλιουπολης, ενώ διασαφήνισε πως το ΕΝΑΚ παραμένει ενεργό και πως δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο και κανένα συνδυασμό χωρίς πρώτα να δει ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θα δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν.

Επτασφραγιστο μυστικό παραμένει το ποιος θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου σε περίπτωση που το ΕΝΑΚ συμμετέχει στις εκλογές, χωρίς ωστόσο ο κ. Πανταζοπουλος Ναν ξεκαθαρίζει εάν η παράταξη θα συμμετέχει στις εκλογές ή εάν προτίθεται απλά να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων σε επίπεδο στήριξης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλοί από τους αιρετούς της Ηλιούπολης, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρία Κουρή, ο επικεφαλής της παράταξης “ΗλιουπΌλοι Μαζί” Γιώργος Χατζηδάκης, ο επικεφαλής της παράταξης “ΗΛΙΟΥΠόλις” Χρήστος Κοκοτίνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, Τάσος Ευσταθίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγγελική Δουβή, Δημήτρης Καλαντίδης, Mιχάλης Κουρής,  Παναγιώτης Βιδάλης, Γιώργος Αντύπας, Γιάννης Αντζινάςκαι Τάσος Παναγιώταρης, Κώστας Σεφτελής, και ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η αναπλ. εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου καθώς και εκπρόσωποι της παράταξης “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ