Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Δράσεις, Τραγούδια Και Γιορτινή Διάθεση Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Δράσεις, Τραγούδια Και Γιορτινή Διάθεση Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων

Ένα γεμάτο εορταστικό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει ο Δήμος Ηλιούπολης για την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Ηλιούπολη, με πλούσιες δράσεις γεμάτες γιορτινή διάθεση, χoρό, παιχνίδια και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Από τις 11 το πρωί έως τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρχει παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους από την πλατεία Φλέμινγκ με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και μουσικούς, ενώ η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ηλιούπολης να παίζει πρωτοχρονιάτικες μελωδίες- κάλαντα. δημιουργώντας μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

  Επίσης, ειδικά διαμορφωμένο van του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, θα μοιράζει από το πρωί κεράσματα από διάφορα μαγαζιά της πόλης στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Φλέμινγκ και την πλατεία Ανεξαρτησίας. Μάλιστα, στην τελευταία, από τις 12:00 έως τις 14:00 θα υπάρχουν ειδικές εορταστικές δράσεις για παιδιά με facepainting και ειδικό photobooth οπου τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, εδώ.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ