Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Την Ενοχή Των Χρυσαυγιτών Για Την Επίθεση Στο «Συνεργείο» Προτείνει Η Εισαγγελέας

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Την Ενοχή Των Χρυσαυγιτών Για Την Επίθεση Στο «Συνεργείο» Προτείνει Η Εισαγγελέας

Την καταδίκη των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και Nίκου Μίχου πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, Μαρία Σπυροπούλου.

Πρόκειται για την εκδίκαση της επίθεσης στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο “Συνεργείο” στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2013, στην οποία οι πρώην Χρυσαυγίτες βουλευτές είναι κατηγορούμενοι ως δράστες. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το συμβάν, στο παρακάτω video:

YouTube video

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Των Συντακτών, παρουσία του Νίκου Μίχου, που απολογήθηκε λίγο νωρίτερα, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του πρώην βουλευτή ως συνεργού στην επικίνδυνη σωματική βλάβη που υπέστη ο υπεύθυνος του κοινωνικού χώρου Παναγιώτης Δριμυλής. Το ίδιο πρότεινε και για τον τότε γραμματέα της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, Μάκη Μπαρέκα.

Κατά την απολογία του ο Μίχος άδειασε την ηγεσία του νεοναζιστικού κόμματος, δηλώνοντας που το υποδείκνυαν να καταθέσει πως δεν ήταν παρών στην μοτοπορεία προς το «Συνεργείο», δηλώνοντας μάλιστα πως παραπλανήθηκε από τον πρώην συνήγορο του, ο οποίος ακολουθούσε την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις  αγορεύσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής και Υπεράσπισης.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ