Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Το ενδιαφέρον αρκετών Ηλιουπολιτών συγκέντρωσε η εκδήλωση εγκαινίων του προεκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ σχολιάζοντας τη μεταφορά του προεκλογικού κέντρου επί της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου ανέφερε χαριτολογώντας πως «η παράταξη έρχεται όλο και πιο κοντά στο δημαρχείο».

 

Στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο για τη δημόσια περιουσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, δίνοντας έμφαση στις προτάσεις της παράταξής του για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα κακώς κείμενα της σημερινής Δημοτικής Αρχής τονίζοντας πως «η διοίκηση Βαλασόπουλου απέτυχε παταγωδώς να λύσει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι κατέκλυσαν ένα μέρος της Οδού Ρήγα Φεραίου καθώς και μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κάθοδο της Σοφοκλή Βενιζέλου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ