Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Το ενδιαφέρον αρκετών Ηλιουπολιτών συγκέντρωσε η εκδήλωση εγκαινίων του προεκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη.

38FBA095 5599 456D A2EF EFD72CF1D6F3 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ σχολιάζοντας τη μεταφορά του προεκλογικού κέντρου επί της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου ανέφερε χαριτολογώντας πως “η παράταξη έρχεται όλο και πιο κοντά στο δημαρχείο”.

5B0386D3 3CBD 4DF4 8787 460673D7C24B Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

 

Στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο για τη δημόσια περιουσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, δίνοντας έμφαση στις προτάσεις της παράταξής του για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα κακώς κείμενα της σημερινής Δημοτικής Αρχής τονίζοντας πως “η διοίκηση Βαλασόπουλου απέτυχε παταγωδώς να λύσει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών”.

C992A6B2 2D1E 4634 B7E1 638F1E6D2A48 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι κατέκλυσαν ένα μέρος της Οδού Ρήγα Φεραίου καθώς και μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κάθοδο της Σοφοκλή Βενιζέλου.85FC03DC A521 4512 A0A6 44073B0889FF Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

 

7F096BBA CFF9 4EF6 8A9E DBAB58B68AAB Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΠΟΤΕ

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ…….ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

  3. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Φωτογραφία με τον Θεόδωρο Γεωργάκη και τον Τσάκωνα θέλουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ