Τάσος Ευσταθίου: «Επικίνδυνη Η Σημερινή Δημοτική Αρχή Για Τη Δημόσια Περιουσία» (ΦΩΤΟ)

Πλήθος Ηλιουπολιτών κατέκλησε το χώρο έξω από τα γραφεία της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» κατά την τελετή των εγκαινίων την Τετάρτη 8/5/2019.

Στα γραφεία της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν περίπου 450 άτομα, δίνοντας παλμό στην εκδήλωση που είχε έντονο προεκλογικό χαρακτήρα, όπως αποδείχτηκε και από την ομιλία του επικεφαλής της παράταξης.

Τάσος Ευσταθίου: «Ο Δήμαρχος Παραπλανά Καθημερινά Τους Πολίτες»

Σφοδρά ήταν τα πυρά που εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου κατά την ομιλία του, κατηγορώντας τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για «καθημερινή παραπλάνηση των πολιτών σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη». Μάλιστα, αναφερόμενος στο ζήτημα της δημόσιας περιουσίας, χαρακτήρισε τη σημερινή αρχή «επικίνδυνη», καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του «αδυνατεί να διασφαλίσει το δημόσιο χαρακτήρα της δημοτικής περιουσίας».

Φυσικά δεν έλλειψαν και οι μομφές για τα ζητήματα διαχείρισης των ζητημάτων της καθημερινότητας όπως η καθημερινότητα και ο ηλεκτροφωτισμός, με τον κ. Ευσταθίου να κάνει λόγο για μία «κουρασμένη δημοτική αρχή» που «δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά για τους πολίτες».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ