Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια Του Προεκλογικού Κέντρου Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Το ενδιαφέρον αρκετών Ηλιουπολιτών συγκέντρωσαν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11/4/2019 στα γραφεία επί της Λεωφόρου Ειρήνης. Κατά το τέλος της τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού, ο ιερέας μετέφερε τις ευχές του αρχιεπισκόπου στον Δήμαρχο, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για την εκ νέου υποψηφιότητα του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος της πόλης εξέφρασε την βεβαιότητα πως “θα κερδίσει ξανά τα ηνία του δήμου από την πρώτη Κυριακή”, δίνοντας ηχηρό μήνυμα προς την αντιπολίτευση.

IMG 6628 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια Του Προεκλογικού Κέντρου Του Δημάρχου Ηλιούπολης IMG 6629 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια Του Προεκλογικού Κέντρου Του Δημάρχου Ηλιούπολης IMG 6630 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια Του Προεκλογικού Κέντρου Του Δημάρχου Ηλιούπολης IMG 6632 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια Του Προεκλογικού Κέντρου Του Δημάρχου Ηλιούπολης IMG 6633 Πραγματοποιήθηκαν Τα Εγκαίνια Του Προεκλογικού Κέντρου Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ