Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Του Προέδρου Της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης Κατά Χατζηδάκη: «Απαιτείται Σοβαρότητα Δήμαρχε»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Του Προέδρου Της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης Κατά Χατζηδάκη: «Απαιτείται Σοβαρότητα Δήμαρχε»

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης, με αφορμή το άρθρο του Δημάρχου για τα σχολεία και την πανδημία.

«Ο Δήμαρχος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, υιοθετώντας την αβάσιμη επιχειρηματολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη, προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να συμβουλεύεται τους ειδικούς και να αποφασίζει με ευθύνη. Εκ της θέσεως του ο Δήμαρχος γνωρίζει ότι οι Δήμοι έχουν λάβει υψηλή χρηματική επιχορήγηση για να αντιμετωπίσουν τις έκτακτες καταστάσεις».

«Θα συνιστούσαμε λοιπόν περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι συμπεριφορές και ανακοινώσεις ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ παλαιού τύπου. Ας παραδειγματιστεί ο Δήμαρχος από τους όμορους Δήμους σε έργα και συμπεριφορές», καταλήγει η παρέμβαση του κ. Ευσταθόπουλου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ