Facebook Pixel

Δημοτικα

Δύο Ηλιουπολίτισσες Στην Κεντρική Επιτροπή Του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Ηλιουπολίτισσες Στην Κεντρική Επιτροπή Του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Την εκλογή τους στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχαν δύο Ηλιουπολίτισσες, στελέχη των τοπικών οργανώσεων μελών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λόγος για τις κυρίες Κατερίνα Λουκάκη και Λούλα Χαρατσή, η οποίες συγκέντρωσαν τις απαραίτητες ψήφους στις εσωκομματικές διαδικασίες, καταφέρνοντας την είσοδο τους στο κεντρικό πολιτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Βιογραφικά Τους

Η Κατερίνα Λουκάκη Γεννήθηκε και ζει στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτη της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και ελεύθερη επαγγελματίας από το 1981. Έχει εκπονήσει τη διδακτορικής της διατριβή επάνω στη Θεραπευτική Συμβολή των ζώων συντροφιάς σε με παιδιά με χρόνια νοσήματα και σε υγιή παιδιά, στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ. Έχει στο ενεργητικό τους πλούσια επιστημονική και συνδικαλιστική δράση. Εχει υπάρξει μέλος και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της ΕΚΕ, καθως και Ελληνίδα εκπρόσωποςστην Ευρωπαική Ένωση Κτηνιάτρων και στην Παγκόσμια Κτηνιατρική Εταιρεία ζώων Συντροφιάς από το 2005 έως το 2015. Σήμερα είναι συντονίστρια στην τοπική οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηλιούπολης.

Η Λούλα Χαρατσή γεννήθηκε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτη σχολής γραμματέων και έχει παρακολουθήσει κύκλο μαθημάτων στο ΕΠ πάνω σε θέματα Ψυχολογίας και Ιστορίας και σεμινάρια με θέμα την Κοινωνική Ιστορία της Τέχνης, Ιστορία της Μουσικής, Φωτογραφία – ιστορία και αισθητική. Είναι συνταξιούχος ΔΕΗ (Διεύθυνση Ανάπτυξης Υδροηλεκτρικών Έργων). Η πολιτικοποίησή της ξεκίνησε από το ΚΚΕ και στη συνέχεια στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους. Υπήρξε μέλος των ΣΕ της ΟΜ Ηλιούπολης (αν. Συντονίστρια και Συντονίστρια) και από το 2016 είναιαι μέλος της ΣΕ της ΝΕ Ανατολικής Αθήνας. Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση και εμπειρία μέσα από το Σωματείο ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, ΕΚΑ, 10 χρόνια σε Δ.Σ. Συλλόγων και Ένωσης Γονέων, εκπρόσωπος στη ΔΕΠ και τρεις φορές υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ