Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άμεσες Δράσεις Για Την Διεύρυνση Του Δικτύου Φυσικού Αερίου Στην Ηλιούπολη

Σειρά δράσεων και πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από για τους πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άμεσες Δράσεις Για Την Διεύρυνση Του Δικτύου Φυσικού Αερίου Στην Ηλιούπολη

Εντατικές συναντήσεις και διεργασίες σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στο Δημαρχείο, καθώς έχει ανέβει ψηλά στην «ατζέντα» του Δήμαρχου το ζήτημα της διεύρυνσης και επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Ηλιούπολη.

Μετά από πληθώρα αιτημάτων από δημότες και κάτοικους της πόλης και έπειτα από την παρέμβαση του βουλευτή Βασίλη Σπανάκη, η δημοτική αρχή επέσπευσε τις διαδικασίες που απαιτούνται για την επέκταση του φυσικού αερίου στην πόλη, με τη διοίκηση να είναι σε «ανοικτή γραμμή» με την εταιρεία διανομής αερίου Αττικής ώστε να αρθούν, όσο το δυνατόν ταχύτερα, τα όποια εμπόδια υπάρχουν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου «επεμβαίνουμε θεσμικά, συνδυάζουμε τον προγραμματισμό του Δήμου με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των δημοτών, μεταβιβάζουμε στην εταιρεία τις απαραίτητες πληροφορίες συμβάλλοντας στον ορθότερο χρονικό προγραμματισμό και την ανάπτυξη του δικτύου της, στην ικανοποίηση των πιο ώριμων αιτημάτων και ταυτόχρονα αποφεύγουμε τεχνικές δυσλειτουργίες και παλινωδίες σε ασφαλτοστρώσεις κλπ».

Δράσεις Για Την Ενημέρωση Των Πολιτών

Για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ο Δήμος σχεδιάζει εντός Φεβρουαρίου μία σειρά από ενέργειες για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με το φυσικό αέριο.

Πιο συγκεκριμένα σχεδιάζεται διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης σε συνεργασία με την ΕΔΑ, ενώ στο site του Δήμου θα υπάρχει ειδικός τομέας ενημέρωσης των πολιτών με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις διαδικασίες σύνδεσης και με «Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις (FAQ).

Επίσης, ο Δήμος προχωρά στη δημιουργία γραφείου ενημέρωσης και εξυπηρέτησης πολιτών στην Τεχνική Υπηρεσία. Οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλέφωνο: 210 99 70157 και να στέλνουν email στο fysikoaerio@ilioupoli.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εκτός από τις δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν δημιουργήσει μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ώστε κατά προτεραιότητα να ληφθούν υπόψη στην επέκταση του δικτύου από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ