Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Rapid Tests Για Μαθητές & Εκπαιδευτικούς Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Rapid Tests Για Μαθητές & Εκπαιδευτικούς Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Ένα σημαντικό βήμα για την πρόληψη της μετάδοσης του κορωνοϊού στην πόλη έκανε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, καθώς μετά από προσωπικές του ενέργειες θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στελέχη του ερυθρού Σταυρού θα διενεργούν δωρεάν ράπιντ τεστ από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, τις εργάσιμες ημέρες, στο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας, (Αλ. Παναγούλη 1, από 8:30 έως 14:00), στους ΜΑΘΗΤΕΣ που θα προσκομίζουν την σχετική βεβαίωση υποχρέωσης ελέγχου, από τον Διευθυντή του σχολείου τους και στους εκπαιδευτικους τους.

Επίσης, σε επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος με τον τομεάρχη των φαρμακείων της πόλης κ. Ιωσηφίδη, αποφασίστηκε από κοινού η μείωση του κόστους διενέργειας rapid tests για τους μαθητές της πόλης, με 18 φαρμακεία να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής, ρίχνοντας την τιμή στα 5 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των φαρμακείων της πόλης, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, εδώ.

image Δωρεάν Rapid Tests Για Μαθητές & Εκπαιδευτικούς Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

«Ως Δήμος Ηλιούπολης καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς, για την έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των μαθητών των σχολικών μονάδων της πόλης μας, λόγω της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δωρεάν Rapid Tests Για Μαθητές & Εκπαιδευτικούς Από Τον Δήμο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΑ ΜΑΝΩΛΙΟΥ λέει:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΉΜΑΡΧΕ,
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΩΣΤΕ 18 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5€.ΕΠΙΣΗΣ,ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤΣ,ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΦΟΙΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ,ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ 4 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣ,ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;;
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΏΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ,ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΑ ΜΑΝΩΛΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ