Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δωρεάν Προληπτικός Ιατρικός & Οδοντιατρικός Έλεγχος Για Παιδιά Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Προληπτικός Ιατρικός & Οδοντιατρικός Έλεγχος Για Παιδιά Στην Ηλιούπολη

Μια άκρως σημαντική δράση προληπτικης ιατρικής πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες εντελώς δωρεάν στην πλατεία Φλεμινγκ.

Πρόκειται για μια συντονισμένη δράση ιατρικού και οδοντιατρικού ελέγχου για τα παιδιά της Ηλιούπολης που πραγματοποιείται από την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 έως και τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, 9:00 – 16:30 στην πλατεία Φλέμινγκ.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται έπειρα από πρωτοβουλία των «Συνεργασιών Πόλης» από το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής στο ειδικό όχημα του «Κινητού Πολυϊατρείου Ιπποκράτης», που θα σταθμεύσει στην πλατεία Φλέμινγκ.

Οι έλεγχοι στα παιδιά πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 210 9970009, – 010. Ο Δήμος Ηλιούπολης και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και κρατικούς ή ιδιωτικούς οργανισμούς, βρίσκονται σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις οικογένειες, με δράσεις δωρεάν παροχής υπηρεσιών, που στόχο έχουν να προάγουν την υγεία και την ποιότητα ζωής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ