Facebook Pixel

Δημοτικα

Ο Θεσμός Του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Έρχεται Ξανά Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Θεσμός Του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Έρχεται Ξανά Στην Ηλιούπολη

Μια σημαντική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της συμμετοχής των νέων στα τοπικά τεκταινόμενα έλαβε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, με πρωτοβουλία του οποίου επανεκκινεί ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.

Ο Δήμος Ηλιούπολης με σκοπό να ενθαρρύνει και να τονώσει την ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά και την αύξηση της εμπιστοσύνης τους στους τοπικούς θεσμούς, ξεκινά ανοικτές διαδικασίες για τη δημιουργία δημοτικού συμβουλίου νέων. Μέσα από ένα ανοικτό κάλεσμα, ο Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τους νέους Ηλιουπολίτες από 17 έως 30 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στην πρωτοβουλία, προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση τοπικών πολιτικών για τους ίδιους και τους συμπολίτες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στην ανακοίνωση του «προσκαλούμε τους νέους της πόλης από 17 έως 30 ετών να γίνουν μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας, να αναλάβουν δράση, να μιλήσουν για τις επιθυμίες τους, να κάνουν πράξη τους στόχους τους και να διαμορφώσουν το μέλλον τους»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ