Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημοτικές Παρατάξεις Της Ηλιούπολης Καλούν Σε Συμμετοχή Στη Διαμαρτυρία Για Την Τραγωδία Στα Τέμπη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοτικές Παρατάξεις Της Ηλιούπολης Καλούν Σε Συμμετοχή Στη Διαμαρτυρία Για Την Τραγωδία Στα Τέμπη

Την συμμετοχή τους στην καθιστική διαμαρτυρία που θα διεξαχθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Φλέμινγκ της Ηλιούπολης έχουν γνωστοποιήσει δημοτικές παρατάξεις της πόλης.

Η αρχή έγινε από την λαϊκή συσπείρωση, η οποία με ψήφισμα που κατατέθηκε ζητά την αναβολή του Δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 7/3 και τη συμμετοχή όλου του σώματος στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν φορείς της πόλης.

Το ίδιο έπραξε και η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», η οποία ζήτησε επίσης την αναβολή της συνεδρίασης του οργάνου, σε ένδειξη σεβασμου στους νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη. Όπως αναφέρει η επιστολή, η παράταξη θα απέχει από τις συνεδριάσεις όλων των νομικών προσώπων του Δήμου για μία εβδομάδα, ενώ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν.

Παρόμοια πρωτοβουλία πήρε και η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή, η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει πως «η παράταξη μας συμφώνησε να στηρίξει το ψήφισμα που κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από την κυρία Τσατσούλη. Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τον χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας και να απευθύνουμε συλλυπητήρια στις οικογένειές τους».

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα συμμετάσχει, επίσης και η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» του Θοδωρή Παπαδάτου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ