Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημοσκόπηση Για Τον Δήμο Ηλιούπολης – Πάρτε Μέρος

Η πρώτη προεκλογική, διαδικτυακή δημοσκόπηση του ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοσκόπηση Για Τον Δήμο Ηλιούπολης – Πάρτε Μέρος

Με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, το ilioupolinews.gr διεξάγει μια προεκλογική, διαδικτυακή δημοσκόπηση, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις των αναγνωστών του για μια σειρά από ζητήματα.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση περιέχει 10 σύντομες ερωτήσεις, με τον απαιτούμενο χρόνο για την ολοκλήρωσή της να είναι 2 λεπτά. Τονίζεται πως η συγκεκριμένη μέτρηση είναι άτυπη και κατά συνέπεια τα αποτελέσματά της ενδέχεται να μην είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά. Ωστόσο, ο μεγάλος αριθμός των αναγνωστών του ilioupolinews.gr, θα δώσει σίγουρα μια «τάξη μεγέθους» της ως προς τις προθέσεις του εκλογικού σώματος σε τοπικό επίπεδο.

Σημαντική σημείωση: Η δημοσκόπηση πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας surveymonkey, ενώ υπάρχει διπλή δικλείδα ασφαλείας, καθώς το σύστημα θα αποτρέπει -σε πρώτο χρόνο- τις διπλές ψήφους, ενώ ακόμα και αν παραβιαστεί, δε θα προσμετρά στο τελικό αποτέλεσμα περισσότερες από μία απαντήσεις από την ίδια IP.

Update 28/7/2023, 10:05: Η έρευνα ολοκληρώθηκε μετά τη συμμετοχή 1.984 συμμετεχόντων, εκ των οποίων συμπλήρωσαν όλο το ερωτηματολόγιο, χωρίς να εγκαταλείψουν, οι 1.822. Από αυτούς, αποκλείστηκαν μέσω εύρεσης ίδιας ΙP συνολικά 326 απαντήσεις.
Έτσι, ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων φτάνει τους 1.496.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και ανάλυση των αποτελεσμάτων, σύντομα στο ilioupolinews.gr

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ