Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημόσια Συγγνώμη Από Τον Ηλιουπολίτη Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά Προς Τους Πολίτες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημόσια Συγγνώμη Από Τον Ηλιουπολίτη Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά Προς Τους Πολίτες

Μια ειλικρινή, δημόσια συγνώμη απηύθυνε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης Γιάννης Αντζινάς, με αφορμή τις συνέπειες της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ο κ. Αντζινάς, στη δημοσίευση του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσωπικά νιώθω την ανάγκη πως οφείλω μια δημόσια συγνώμη στους συμπολίτες μου, σε αυτούς που δεν βρέθηκα άμεσα κοντά τους ενώ περίμεναν τη βοήθειά μου, καθώς και σε όσους με καλουσαν στο τηλέφωνο και δεν προλάβαινα να απαντήσω, γιατί ήταν τεράστιος ο όγκος των κλήσεων τις δύσκολες ώρες».

Όπως εξομολογείται ο αντιδήμαρχος «Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι προσπαθω παντα να μιλώ με έργα, χωρίς λόγια και χωρίς υπερβολές», προσθέτοντας:

«Η μάχη με αυτή την πρωτόγνωρη κακοκαιρία, ήταν ένας άνισος πόλεμος για 5 ημέρες. Το γεγονός ότι αναλάβαμε τις ευθύνες μας και είμαστε έξω από τη Δευτέρα το πρωί με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, δεν αναιρεί το γεγονός ότι οφείλουμε να δούμε την πρόληψη σε τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες με ότι συνεπάγεται αυτό και να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα πιο άμεσα τα αιτήματα των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δημόσια Συγγνώμη Από Τον Ηλιουπολίτη Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά Προς Τους Πολίτες
  1. Ο/Η ΒΛ λέει:

    Απο τοτε που βγηκε η συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ