Facebook Pixel

Δημοτικα

Συνέντευξη Δημήτρη Ευαγγέλου: «Να Βγάλουμε Την Ηλιούπολη Από Τη Στασιμότητα – Όχι Τα Ίδια Πρόσωπα Στη Διοίκηση Του Δήμου»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνέντευξη Δημήτρη Ευαγγέλου: «Να Βγάλουμε Την Ηλιούπολη Από Τη Στασιμότητα – Όχι Τα Ίδια Πρόσωπα Στη Διοίκηση Του Δήμου»

Την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης παραχώρησε ο Δημήτρης Ευαγγέλου, ανοίγοντας τα χαρτιά του στην εφημερίδα «Ηλιοτυπία».

Ο κ. Ευαγγέλου μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα τονίζοντας πως έχει στο πλευρό του μια ομάδα ικανών στελεχών που είναι έτοιμοι με την τεχνογνωσία τους να αλλάξουν την πόλη, ενώ υπερτόνισε πως στόχος του είναι να «βγάλει την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα» και να «πάψουν να εναλλάσονται στη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης τα ίδια πρόσωπα».

«Oι ανάγκες της Ηλιούπολης είναι πολλές. Υπάρχουν έργα υποδομών που έχουν αδικαιολόγητα καθυστερήσει, όπως η βελτίωση του οδοφωτισμού, όπου αν είχε προχωρήσει η αντικατάσταση των λαμπτήρων με LED ήδη θα εξοικονομούνταν σημαντικά ποσά για τους πολίτες της Ηλιούπολης· μία οικονομικά και οικολογικά βιώσιμη λύση για την πόλη. Παράλληλα, επιτακτική είναι η ανάγκη να βάλουμε τέλος στη διάλυση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου μας» τονίζει στη συνέντευξη του ο κ. Ευαγγέλου.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ