ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Επιστολή Για Ενδεχόμενη Χωροθέτηση Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύτηκε

στις

Πανοραμική φωτογραφία από την Ηλιούπολη (Φωτό Αρχείου)

Ερώτηση σχετικά με ένα έγγραφο – απάντηση του Δημάρχου Αλίμου και αφορά στην χωροθέτηση Διαδημοτικού Νεκροταφείου στα όρια του Δήμου Ηλιούπολης, έκανε στο δημοτικό συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης.

Πρόκειται για απάντηση του Δημάρχου Αλίμου προς τον ΑΔΜΗΕ, με το έγγραφο να αναφέρει πως σχεδιάζεται χωροθέτηση κοιμητηρίου στην περιοχή του ΚΥΤ. Όπως αναφέρει η λαϊκή συσπείρωση, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των παρατάξεων και των πολιτών για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τι Αναφέρει Η Επιστολή

«Όσον αφορά τη χρήση γης “διαδημοτικό κοιμητήριο”, την οποία ζητάμε να καλυφθεί η σοβαρή και ανυπέρβλητη κοινωνική ανάγκη[…] η χωροθέτηση βρίσκεται αποκλειστικά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηλιούπολης, ο οποίος είναι ο μόνος κατά τόπον αρμόδιος να αποδεχθεί ή να απορρίψει αυτή τη χρήση», αναφέρει – μεταξύ άλλων- η επιστολή.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. πανος τότσικας

    14/05/2020 at 22:56

    ΟΧΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ !

    Το “μυστικό” για νέο νεκροταφείο στον Υμηττό, στα όρια του Δήμου Ηλιούπολης συζητιέται ανεπίσημα εδώ και πολλούς μήνες. Η σημερινή δημοτική αρχή Ηλιούπολης το γνώριζε αλλά δεν το δημοσιοποιούσε. Ο δήμος Αλίμου αφού αποδέχτηκε την απόρριψη της δημιουργίας διαδημοτικού νεκροταφείου στον χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, ύστερα από τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του ομίλου Λάτση, κατέφυγε τελικά της “εύκολη” πρόταση της δημιουργίας διαδημοτικού νεκροταφείου στον Υμηττό, αρχικά μέσα στα όρια του Δήμου Αργυρούπολης. Αυτή την λύση προφανώς απέρριψε ο Κωνσταντάτος, δεδομένου ότι έχει ήδη υπάρχει νεκροταφείο στην Αργυρούπολη, στον Υμηττό. Οπότε, ο “μουτζούρης” καταλήγει στον Δήμο Ηλιούπολης.
    Να πάρει αμέσως θέση ο δήμαρχος και οι δημοτικές παρατάξεις Ηλιούπολης!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ