Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επιστολή Για Ενδεχόμενη Χωροθέτηση Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιστολή Για Ενδεχόμενη Χωροθέτηση Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη

Ερώτηση σχετικά με ένα έγγραφο – απάντηση του Δημάρχου Αλίμου και αφορά στην χωροθέτηση Διαδημοτικού Νεκροταφείου στα όρια του Δήμου Ηλιούπολης, έκανε στο δημοτικό συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης.

Πρόκειται για απάντηση του Δημάρχου Αλίμου προς τον ΑΔΜΗΕ, με το έγγραφο να αναφέρει πως σχεδιάζεται χωροθέτηση κοιμητηρίου στην περιοχή του ΚΥΤ. Όπως αναφέρει η λαϊκή συσπείρωση, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των παρατάξεων και των πολιτών για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τι Αναφέρει Η Επιστολή

«Όσον αφορά τη χρήση γης “διαδημοτικό κοιμητήριο”, την οποία ζητάμε να καλυφθεί η σοβαρή και ανυπέρβλητη κοινωνική ανάγκη[…] η χωροθέτηση βρίσκεται αποκλειστικά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηλιούπολης, ο οποίος είναι ο μόνος κατά τόπον αρμόδιος να αποδεχθεί ή να απορρίψει αυτή τη χρήση», αναφέρει – μεταξύ άλλων- η επιστολή.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

823a4719edcc5dadcf7c09c201ab3371 Επιστολή Για Ενδεχόμενη Χωροθέτηση Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη 2926f27e3fb0c9acd16ce49ae1c3a9a7 Επιστολή Για Ενδεχόμενη Χωροθέτηση Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επιστολή Για Ενδεχόμενη Χωροθέτηση Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η πανος τότσικας λέει:

    ΟΧΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ !

    Το “μυστικό” για νέο νεκροταφείο στον Υμηττό, στα όρια του Δήμου Ηλιούπολης συζητιέται ανεπίσημα εδώ και πολλούς μήνες. Η σημερινή δημοτική αρχή Ηλιούπολης το γνώριζε αλλά δεν το δημοσιοποιούσε. Ο δήμος Αλίμου αφού αποδέχτηκε την απόρριψη της δημιουργίας διαδημοτικού νεκροταφείου στον χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, ύστερα από τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του ομίλου Λάτση, κατέφυγε τελικά της “εύκολη” πρόταση της δημιουργίας διαδημοτικού νεκροταφείου στον Υμηττό, αρχικά μέσα στα όρια του Δήμου Αργυρούπολης. Αυτή την λύση προφανώς απέρριψε ο Κωνσταντάτος, δεδομένου ότι έχει ήδη υπάρχει νεκροταφείο στην Αργυρούπολη, στον Υμηττό. Οπότε, ο “μουτζούρης” καταλήγει στον Δήμο Ηλιούπολης.
    Να πάρει αμέσως θέση ο δήμαρχος και οι δημοτικές παρατάξεις Ηλιούπολης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ