Facebook Pixel

Δημοτικα

Διαδικτυακή Κόντρα Βενετσανόπουλου – Αντζινά Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαδικτυακή Κόντρα Βενετσανόπουλου – Αντζινά Για Την Καθαριότητα Στην Ηλιούπολη

Μια άτυπη πολιτική διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του νυν και του πρώην αντιδήμαρχου καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την καθαριότητα στην πόλη.

Την κόντρα πυροδότησε η ανάρτηση του Δημάρχου, στην οποία γινόταν λόγος για τις καταγγελίες πολιτών σχετικά με την κατάσταση της καθαριότητας. Στην εν λόγω ανάρτηση, ο κ. Δήμαρχος παραδέχτηκε πως η κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη τις τελευταίες ημέρες δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, τονίζοντας ωστόσο πως βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τα προηγούμενα χρόνια και πως η δημοτική αρχή καταβάλει προσπάθειες για τη βελτίωση της.

Η Αντίδραση Του Πρώην Αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά

Στην ανάρτηση αυτή του Δημάρχου, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Αντζινάς απάντησε με δηκτικό ύφος: O Δήμαρχος παραδέχεται πως η πόλη δεν είναι καθαρή.Και εδώ τελειώνουν τα άλλοθι. Μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης, δεν μπορεί κάθε πρόβλημα να συνοδεύεται από μια σύγκριση με το «παρελθόν». Η πόλη σήμερα δεν συγκρίνεται με το χθες – κρίνεται με βάση το παρόν».

Ο κ. Αντζινάς, συμπληρώνει: «Το ζήτημα είναι απλό: η διοίκηση έχει την ευθύνη να προβλέπει, να οργανώνει και να διασφαλίζει ότι η πόλη λειτουργεί. Όχι να διαπιστώνει εκ των υστέρων ότι «δεν είναι όπως πρέπει».Όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος αναγνωρίζει ότι η εικόνα δεν είναι καλή, τότε ας σταματήσει επιτέλους η διαρκής μετατόπιση ευθυνών. Γιατί οι πολίτες βλέπουν. Βλέπουν μια πόλη με προβλήματα που παραμένουν.Βλέπουν καθυστερήσεις. Βλέπουν λόγια – πολλά λόγια».

Βενετσανόπουλος: «Προκλητικό Να Κουνάνε Το Δάχτυλο Αυτοί Που Παρέδωσαν Τον Δήμο Διαλυμένο»

Η απάντηση στις αιχμές του κ. Αντζινά ήρθε από τον νυν αντιδήμαρχο καθαριότητας, Γιώργο Βενετσανόπουλο. Ο κ. Βενετσανόπουλος απαντώντας σε έντονο ύφος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι προκλητικό να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που παρέδωσαν έναν Δήμο διαλυμένο, με στόλο-ερείπια και υπηρεσίες στο μηδέν. Εσείς είστε το χθες που η πόλη άφησε πίσω της. Εμείς είμαστε στον δρόμο, μαζεύουμε τα δικά σας σπασμένα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη στην πράξη – όχι με εκθέσεις ιδεών στα social media».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ