
Μια άτυπη πολιτική διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του νυν και του πρώην αντιδήμαρχου καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την καθαριότητα στην πόλη.
Την κόντρα πυροδότησε η ανάρτηση του Δημάρχου, στην οποία γινόταν λόγος για τις καταγγελίες πολιτών σχετικά με την κατάσταση της καθαριότητας. Στην εν λόγω ανάρτηση, ο κ. Δήμαρχος παραδέχτηκε πως η κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη τις τελευταίες ημέρες δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, τονίζοντας ωστόσο πως βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τα προηγούμενα χρόνια και πως η δημοτική αρχή καταβάλει προσπάθειες για τη βελτίωση της.
Η Αντίδραση Του Πρώην Αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά
Στην ανάρτηση αυτή του Δημάρχου, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Αντζινάς απάντησε με δηκτικό ύφος: O Δήμαρχος παραδέχεται πως η πόλη δεν είναι καθαρή.Και εδώ τελειώνουν τα άλλοθι. Μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης, δεν μπορεί κάθε πρόβλημα να συνοδεύεται από μια σύγκριση με το «παρελθόν». Η πόλη σήμερα δεν συγκρίνεται με το χθες – κρίνεται με βάση το παρόν».
Ο κ. Αντζινάς, συμπληρώνει: «Το ζήτημα είναι απλό: η διοίκηση έχει την ευθύνη να προβλέπει, να οργανώνει και να διασφαλίζει ότι η πόλη λειτουργεί. Όχι να διαπιστώνει εκ των υστέρων ότι «δεν είναι όπως πρέπει».Όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος αναγνωρίζει ότι η εικόνα δεν είναι καλή, τότε ας σταματήσει επιτέλους η διαρκής μετατόπιση ευθυνών. Γιατί οι πολίτες βλέπουν. Βλέπουν μια πόλη με προβλήματα που παραμένουν.Βλέπουν καθυστερήσεις. Βλέπουν λόγια – πολλά λόγια».
Βενετσανόπουλος: «Προκλητικό Να Κουνάνε Το Δάχτυλο Αυτοί Που Παρέδωσαν Τον Δήμο Διαλυμένο»
Η απάντηση στις αιχμές του κ. Αντζινά ήρθε από τον νυν αντιδήμαρχο καθαριότητας, Γιώργο Βενετσανόπουλο. Ο κ. Βενετσανόπουλος απαντώντας σε έντονο ύφος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι προκλητικό να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που παρέδωσαν έναν Δήμο διαλυμένο, με στόλο-ερείπια και υπηρεσίες στο μηδέν. Εσείς είστε το χθες που η πόλη άφησε πίσω της. Εμείς είμαστε στον δρόμο, μαζεύουμε τα δικά σας σπασμένα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη στην πράξη – όχι με εκθέσεις ιδεών στα social media».
Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.




