Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας Από Το CMP Sports School Στην Ηλιούπολη

Εξαιρετικά καταρτισμένοι αθλητικογράφοι, αναγνωρισμένου κύρους, εγγυώνται κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας Από Το CMP Sports School Στην Ηλιούπολη

Ένα νέο πρόγραμμα σπουδών επάνω στην αθλητική δημοσιογραφία δημιούργησε το CMP Sports School, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία κορυφαίων και αναγνωρισμένων αθλητικογράφων.

Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να ακολουθήσουν την αθλητική δημοσιογραφία και προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση στο αντικείμενο.

Κορυφαίοι Διδάσκοντες

Επικεφαλής του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο Παντελής Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Video και Audio για τις παραγωγές της 24Media, ο οποίος διαθέτει μακρά πορεία στην εκπαίδευση έχοντας χρόνια διδασκαλικής παρουσίας στον χώρο των σχολών δημοσιογραφίας. Την διδακτική ομάδα πλαισιώνουν οι επίσης εξαιρετικοί αθλητικογράφοι Σταύρος Γεωργακόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Αποστολής Λάμπος, Ευάγγελος Μίχος, Χρήστος Σούτος και Μάνος Σταραμοπουλος, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδίκευσης (websites, blogs, τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα μέσα).

Με ένα πρόγραμμα σπουδών απόλυτα εναρμονισμένο με του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και σε εγκαταστάσεις που παρέχουν στον σπουδαστή όλα τα απαραίτητα εφόδια για να γνωρίσει το αντικείμενο των σπουδών του, το. CMP SPORTS SCHOOL δίνει στον επαγγελματία του αύριο την εξειδίκευση που χρειάζεται.

Προσφορά της εφημερίδας «Ηλιοτυπία»:

Δηλώστε συμμετοχή εδώ και κερδίστε 20% έκπτωση

CMP Dimosiografia PDF Νέο Τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας Από Το CMP Sports School Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ