Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μπίρλης: «Πλήγμα Στο Λιανεμπόριο Τα Νέα Μέτρα Του Υπουργείου Υγείας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μπίρλης: «Πλήγμα Στο Λιανεμπόριο Τα Νέα Μέτρα Του Υπουργείου Υγείας»

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός υγείας εξέφρασε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης, Θανάσης Μπίρλης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλώντας στο ilioupolinews σχολίασε τη νεα δέσμη μέτρων που εξήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας πως «τα νέα μέτρα δημιουργούν εμπορική δραστηριότητα δύο ταχυτήτων». Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός υγείας, αποτελούν ένα ακόμα πλήγμα στο λιανεμπόριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι αδιανόητο τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία να δημιουργούν εμπορική δραστηριότητα «δύο ταχυτήτων». Οι επιχειρηματίες που σήκωσαν στις πλάτες τους το μεγαλύτερο κόστος της πανδημίας για άλλη μια φορά πλήττονται, τη στιγμή που προσπαθούν να ορθοποδήσουν από τη ζημιά 2 ετών», προσθέτοντας:

«Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να αναθεωρήσει τις απόψεις της και να επανεξετάσει τα μέτρα που ελήφθησαν σε βάρος του λιανεμπορίου, πριν να είναι πολύ αργά για την οικονομία.»

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται να συμπληρώσει το «παζλ» των έντονων αντιδράσεων που έχουν καταγραφεί από τον εμπορικό κόσμο όλης της χώρας, μέσω των επίσημων συνδικαλιστικών φορέων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ