Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στατιστικά Στοιχεία Για Τα Κρούσματα Κορωνοϊού Στην Ηλιούπολη – Αυξητική Η Τάση

Tα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στατιστικά Στοιχεία Για Τα Κρούσματα Κορωνοϊού Στην Ηλιούπολη – Αυξητική Η Τάση

Αυξητική τάση, χωρίς ωστόσο να προκαλούν ανησυχία, παρουσιάζουν τα ενεργά κρούσματα στην Ηλιούπολη το διάστημα 9 Ιανουαρίου έως 2 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με στοιχεία και αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην πόλη μας υπάρχει μια τάση αύξησης των ενεργών κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα, χωρίς ωστόσο ο συνολικός τους αριθμός να έχει υπερβεί το 100, σε συνολικό πληθυσμό 78.000 κατοίκων (σύμφωνα με τα δεδομένα της απογραφής του 2011).

Ο χαμηλότερος αριθμός ενεργών κρουσμάτων καταγράφεται την 20η Ιανουαρίου 2021, με 23 συμπολίτες να είναι θετικοι, ενώ το υψηλότερο «φορτίο» εντοπίζεται χθες, 2 Μαρτίου, με 78 ενεργά κρούσματα.

image 1 Στατιστικά Στοιχεία Για Τα Κρούσματα Κορωνοϊού Στην Ηλιούπολη - Αυξητική Η Τάση

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Ηλιούπολη φαίνεται σημειώνει αυξημένο αριθμό ενεργών κρουσμάτων σε σύγκριση με άλλους, όμορους Δήμους, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, καθώς στις 2 Μαρτίου ήταν δεύτερη σε αριθμό ενεργών κρουσμάτων στη σχετική λίστα των γειτονικών δήμων.

image 2 Στατιστικά Στοιχεία Για Τα Κρούσματα Κορωνοϊού Στην Ηλιούπολη - Αυξητική Η Τάση

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ