Facebook Pixel

Αθλητικα

Αβέβαιη Η Επόμενη Ημέρα Για Τον Ποδοσφαιρικό Γ.Σ Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αβέβαιη Η Επόμενη Ημέρα Για Τον Ποδοσφαιρικό Γ.Σ Ηλιούπολης

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης, μετά και την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου, στην ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στη συνάντηση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27/7, προκειμένου να αποφασιστεί «η δυνατότητα ή μη να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, μετά από 2 αντίξοες χρονιές», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η πανδημία και οι περιορισμοί που επέβαλε στη διεξαγωγή των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έριξε στο «καναβάτσο» τα σωματεία, με τις οικονομικές ενισχύσεις που έλαβαν από την πολιτεία και τους Δήμους να μην μπορούν να καλύψουν το «χαμένο έδαφος». Πλέον πολλά σωματεία, ανάμεσα τους και ο Γ.Σ Ηλιούπολης είναι αντιμέτωπα με οικονομική αβεβαιότητα για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως τα οικονομικά της ομάδας της Ηλιούπολης είναι σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, χάρη στη καλή διαχείριση των τελευταίων ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Η παρουσία όλων όσων αγαπούν την ομάδα μας εμπράκτως, στην κρίσιμη αυτή καμπή της ιστορίας του Ποδοσφαιρικού ΓΣΗ, κρίνεται επιτακτική για να εκφραστούν οι προτάσεις και να εξευρεθούν λύσεις για την συνέχεια».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η παραίτηση του επιχειρηματία κ. Νίκου Χάλκου από την διοικούσα επιτροπή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ