Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ατυχημάτων Συνέχεια Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ατυχημάτων Συνέχεια Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Πεντάρη στην Ηλιούπολη, με ακόμα μια τροχαία σύγκρουση να συμβαίνει πριν λίγη ώρα.

Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν λόγω πλαγιομετωπικά, με τον οδηγό του ενός να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη, χωρίς ωστόσο να προκαλούνται τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.

01 Ατυχημάτων Συνέχεια Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τα καθημερινά τροχαία που συμβαίνουν στο σημείο, πολίτες προγραμματίζουν την προσεχή Δευτέρα 27/11, στις 19:00 το απόγευμα συνάντηση στο κατάστημα «Ψήνω και Μεθώ», λίγα μέτρα μακριά από τη διασταύρωση, προκειμένου να συζητήσουν και να διεκδικήσουν την εύρεση λύσης για την πολύπαθη διασταύρωση, όπου καθημερινά κινδυνεύουν οδηγοί και πεζοί.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

5 σχόλια στο άρθρο “Ατυχημάτων Συνέχεια Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Θα απαντήσω στο παρακάτω σχόλιο και θα εξηγήσω μέσω κοινής λογικής τον εξαιρετικά απλό λόγο γιατί δεν μπορούν σε καμία απολύτως περίπτωση τα φανάρια να ανάβουν ταυτόχρονα πράσινο. Εάν σε αυτό το ακραίο και υποθετικό σενάριο συμβεί να ανάβουν τα φανάρια ταυτόχρονα πράσινο, αυτόματα η ουρά από Πεντάρη προς Πολυτεχνείου (κάθοδος) θα φτάσει μέχρι την … Μεσογείων. Το φανάρι που οδηγεί προς την πλατεία ανάβει ελάχιστα διότι δεν υπάρχει αρκετή κίνηση προς τα εκεί καθώς και για να εξυπηρετεί την κάθοδο και την άνοδο της Πεντάρη που έχουν εξαιρετικά μεγάλη κίνηση.

  2. Ο/Η Μπαμπης λέει:

    Καρφια οδόστρωμα-νεα διαγραμμιση οδοστρωματος-επιπλεον μεγαλυτερο φαναρι νωριτερα–ταμπελες προσοχη δεξια λωριδα υποχρεωτικη πορεια δεξια!!!-κ να μη περνουν νυχτα το διπλωμα οι ουρακοταγκοι ελληναραδες-
    Κυκλοφορουν πολλοι ασχετοι οδηγοι

  3. Ο/Η Stathis λέει:

    Το θεμα θα λυθει αν τα φανάρια απο Αργυρουπολη εκεί γινουν:
    και για τις δυο λωριδες προς ηλιουπολη κοκκινο
    ή και για τις δυο λωριδες προς ηλιουπολη πρασινο.
    Αρα αναπρογραμματισμος φαναριών διασταυρωσης.
    Επιπλεον ενα μεγαλο κεντρικο κρεμαστό φαναρι στο μεσον τού δρομου πού θα φαινεται απο 500μ πριν.
    Τι μπορει να δινει στα αυτοκινητα πού θελουν να στριψουν δεξια προς Πενταρη την δυνατοτητα να στρίβουν?
    Ενα διαρκώς παλλομενο κιτρινο εξτρα τοπθετημενο φαναρι δεξια με βελος.
    Υπαρχει και η πιο μοντερνα λυση τής νεας ευρωπαικης σηματοδοτησης με το βελακι προς δεξια στο εξτρα τοποθετημένο πρασινο ταμπελακι κατω απο το δεξι φαναρι του δρομου αυτού, αλλά αυτά είναι ψιλα γράμματα για τους ελληνες οδηγούς διοτι το σημα αυτο δεν εχει εφαρμοστει ακομη στην Ελλαδα.

  4. Ο/Η Δημότης λέει:

    Η νέα Δημοτική αρχή με τη νέα Περιφερειακή αρχή ας λύσουν οριστικά επιτέλους αυτό το σχεδόν καθημερινό πρόβλημα !!!

  5. Ο/Η Δημότης λέει:

    Το πρόβλημα είναι πολύ απλό στην κατανόηση, αλλά μάλλον ακραία δύσκολο στην επίλυση. Αφήνω αυτό εδώ το σχόλιο μήπως και το διαβάσει κάποιος αρμόδιος. Αρχικά ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, όμως στο επίμαχο φανάρι όσοι έρχονται από την Αργυρουπόλεως η δεξιά λωρίδα πηγαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δεξιά προς Παύλου Πεντάρη (άνοδος) ενώ όσοι θέλουν να συνεχίσουν ευθεία με κατεύθυνση προς πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και διατηρούν την δεξιά λωρίδα παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη διότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι ΜΟΝΟ από την αριστερή λωρίδα συνεχίζεις ευθεία. Άρα έχουμε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης με δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ φανάρια το ένα στα αριστερά σε οδηγεί ευθεία προς πλατεία, ενώ το άλλο φανάρι στα δεξιά σε οδηγεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προς Παύλου Πεντάρη (άνοδος). Τα δύο φανάρια φυσικά δεν συγχρονίζονται, ανάβουν σε διαφορετικούς χρόνους πράσινο και οι οδηγοί που κατευθύνονται από Παύλου Πεντάρη (κάθοδος) προς Αργυρουπόλεως στην κατηφόρα δηλαδή κάνοντας αριστερά βρίσκουν αυτούς που δεν κατανοούν αυτό που εξηγώ παραπάνω και τους στέλνουν εκεί που δείχνουν οι παραπάνω φωτογραφίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ