Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Μέλος Στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας Ο Ηλιουπολίτης Θανάσης Αθανασίου

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Μέλος Στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας Ο Ηλιουπολίτης Θανάσης Αθανασίου

Νέο μέλος στην ΕΝΑ (Ενωση Αυτοδιοικητικών) Ελλάδας είναι και επίσημα ο Ηλιουπολίτης δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου.

Ο 28άρης αιρετός, που εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή, έγινε δεκτός στην ένωση μέσα από το επίσημο καλοσώρισμα του προέδρου κ. Νεκτάριου Καλαντζή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.)[…] καλωσορίζει τον Θανάση Αθανασίου, Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιούπολης στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.

Τι Είναι Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και πέντε χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, έπαρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ