Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Δύο Νέοι Ηλιουπολίτες Κεντροδεξιοί Σε… Κινητικότητα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Νέοι Ηλιουπολίτες Κεντροδεξιοί Σε… Κινητικότητα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στα δημοτικά τεκταινόμενα που έχουν παρατηρήσει την ολοένα και αυξανόμενη δραστηριότητα δύο νεαρών Ηλιουπολιτών τόσο σε κομματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πόλης.

Λόγος για τους Θανάση Αθανασίου και Βαγγέλη Βερβερέλη, δύο 30άρηδες Ηλιουπολίτες, με εξαιρετικό βιογραφικό, που θεωρούνται από πολλούς το “next big thing” στα δημοτικά τεκταινόμενα της πόλης.

Οι δύο νέοι έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό, έχοντας μάλιστα πάρει αποστάσεις από τους δύο νυν υποψήφιους κεντροδεξιούς δημάρχους. Οι επαφές τους τόσο με κομματικά στελέχη όσο και με απλούς πολίτες τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί εκθετικά, ενώ στα «πηγαδάκια» της κεντροδεξιάς φημολογείται πως εάν Αραμπατζής και Ευσταθίου δεν βρουν κοινή γραμμή πλεύσης, τότε ένας εκ των δύο θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο για «κίνηση» ενόψει των εκλογών.

Πριν λίγες ημέρες, οι δύο νέοι χαρακτηρίστηκαν ως «το μέλλον» της πόλης από δημοσίευμα τοπικού blog, το οποίο ήθελε προφανώς να «μεταθέσει» τον ρόλο τους στα δημοτικά πράγματα σε ένα απροσδιόριστο μελλοντικό χρονικό ορίζοντα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο νέοι δηλώνουν «παρών», με ό,τι σημαίνει αυτό.

Τα Βιογραφικά Τους

athanasiou Δύο Νέοι Ηλιουπολίτες Κεντροδεξιοί Σε... Κινητικότητα
O δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Θανάσης Αθανασίου.

O Θανάσης Αθανασίου είναι 30 ετών, γέννημα-θρέμα Ηλιουπολίτης. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα τεχνο-οικονομικά συστήματα από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτχνείο. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνει και το δεύτερο μεταπτυχιακό του στη δημόσια πολιτική και διοίκηση, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται ως μηχανικός πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής, έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Το 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης.

ververelis Δύο Νέοι Ηλιουπολίτες Κεντροδεξιοί Σε... Κινητικότητα
Ο Βαγγέλης Βερβερέλης

Ο Βαγγέλης Βερβερέλης είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Είναι Διπλωματούχος Μεταλλειολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ από το 2011. Κατέχει MBA International από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει εργαστει ως project management assistant σε projects των Ηνωμένων Εθνών, ως σύμβουλος στην Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως σύμβουλος Ορυχείων στην Τανζανία, ενώ έχει έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση έργων σαν στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με σημαντικότερες εξ αυτών για το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, τα ΕΛΠΕ και το LONDON COLLEGE UNIVERSITY.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ