Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aραμπατζής: «Πρωταθλητής Στις Απευθείας Αναθέσεις Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aραμπατζής: «Πρωταθλητής Στις Απευθείας Αναθέσεις Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης»

Πυρά προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής επικαλούμενος πληθώρα απευθείας αναθέσεων.

Μιλώντας στο τοπικό blog «Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης», ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» χαρακτήρισε τον Δήμαρχο «πρωταθλητή των απευθείας αναθέσεων για το 2020», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δε θέλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της σημερινής διοίκησης του Δήμου, η οποία, αντί να δει την ουσία του προβλήματος και να σταθεί αρωγός στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στην τοπική κοινωνία που πλήττεται, αντιμετωπίζει την κρίση ως ευκαιρία να προωθήσει τα μικροπολιτικά της συμφέροντα».

«Οι Πολίτες Έχουν Χάσει Την Εμπιστοσύνη Τους Στη Διοίκηση»

Ο κ. Αραμπατζής δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στη διοίκηση του Δήμου, κάνοντας λόγο για μια «ετερόκλητη συμμαχία». Πιο χαρακτηριστικά, ο κ. Αραμπατζής ανέφερε:

«Οι πράξεις των διοικούντων δε συμφωνούν με τις προεκλογικές τους εξαγγελίες. Πρόδωσαν πολύ νωρίς τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν και τους πίστεψαν. Πολιτικάντηδες συστρατεύθηκαν όλοι μαζί, ανταλλάσσοντας την εφήμερη στήριξη με κάποια καρέκλα, με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον και την αυτοπροβολή τους, τα ίδια πρόσωπα που διοικούσαν τα τελευταία 9 χρόνια διοικούν και σήμερα την πόλη μας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ