Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Άφησαν Xωρίς Tablet Mαθητές Aλλά Δίνουν Χιλιάδες Ευρώ Σε Στολίδια & Facebook»

Βολές κατά της διοίκησης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Άφησαν Xωρίς Tablet Mαθητές Aλλά Δίνουν Χιλιάδες Ευρώ Σε Στολίδια & Facebook»

Βολές κατά της διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, με αφορμή τα προβλήματα και τις ελλείψεις που εντοπίζονται στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Ο κ. Αραμπατζής σε μια καταγγελτική ανακοίνωση, αναφέρει πως ο Δήμος έχει αφήσει μαθητές χωρίς tablet την ίδια ώρα που δίνει αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε χριστουγεννιάτικα στολίδια και στη διαχείριση των social media. O Δήμος τον περασμένο Ιούνιο, είχε αναθέσει τη διαχείριση των social media έναντι 17.000 ευρώ σε εξωτερικό συνεργάτη, ενώ πριν λίγες εβδομάδες μίσθωσε χριστουγεννιάτικα στολίδια έναντι 74.000 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε έντονες επικρίσεις από την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω».

«Μέχρι σήμερα καμία ενέργεια δεν έχει γίνει εκ μέρους του Δήμου για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού (tablets, laptops) για την μερική έστω λύση του προβλήματος. Η τυχόν επίκληση οικονομικής αδυναμίας για την υλοποίηση μιας τέτοιας δαπάνης θα ήταν τουλάχιστον ατυχής σε ένα δήμο που δηλώνει χρηματικό υπόλοιπο 5.000.000,00 ευρώ και μάλιστα όταν έχει λάβει μέχρι τώρα από το ΥΠΕΣ , έκτακτη χρηματοδότηση γύρω στα 500.000 ευρώ για έκτακτες και άλλες δαπάνες λόγω κορωνοιού!!! O Δήμαρχος επιλέγει να δίνει λεφτά στο facebook αντί να καλύψει ανάγκες μαθητών για ηλεκτρονικό εξοπλισμό» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Αραμπατζής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ