Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Νομιμότητα “A La Carte” Από Τη Διοίκηση Του Δήμου Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Νομιμότητα “A La Carte” Από Τη Διοίκηση Του Δήμου Ηλιούπολης»

Πυρά κατά του αντιδημάρχου Κώστα Σεφτελή εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής με αφορμή τις αυθαιρεσίες του Δήμου στον Προφήτη Ηλία.

Ο κ. Αραμπατζής, απαντώντας στις μομφές του αντιδημάρχου, κάνοντας λόγο για «παιχνίδια εντυπώσεων», αναφέροντας πως τα όσα αναφέρει ο κ. Σεφτελής είναι αναληθή και και η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για την υπόθεση.

«Είμαστε και θα ειμαστε υπέρ της νομιμότητας, σε όλες, ανεξαιρέτως, τις περιπτώσεις. Δε θα δώσουμε προτεραιότητα σε κάποια παρανομία έναντι κάποιας άλλης, όλες είναι σημαντικές, με όλες πρέπει να ασχοληθούμε. Δεν πρέπει να διχάσουμε την τοπική κοινωνία, αναγκάζοντάς τη να βάλει σε σειρά προτεραιότητας τις παρανομίες!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ:

Κανονικά δε θα έπρεπε να απαντήσω σε μία ανακοίνωση της ποιότητας και του ύφους της ανακοίνωσης του αντιδημάρχου, αλλά επειδή δυστυχώς η δημιουργία εντυπώσεων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της τωρινής διοίκησης, οφείλω να ασχοληθώ με όσα μου καταλογίζει.

Θα ξεκινήσω δηλώνοντας υπερήφανος για την προσφορά μου και το έργο μου το 2007 ως Πρόεδρος της ΔΕΚΕΗΛ και το 2008 ως αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας. Τότε κάποιοι, με παρόμοια επιχειρήματα με του κ. Σεφτελή και με σκοπό να πλήξουν τη διοίκηση, κατηγόρησαν την τεχνική υπηρεσία για τις εν λόγω εργασίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Προφανώς, όπως είναι γνωστό, αθωωθήκε, αφού δεν υπήρχε καμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα.

Ίσως με μία πιο προσεκτική ανάγνωση του εγγράφου, ο κ αντιδήμαρχος θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι η έφεση κατά της απόφασης κατεδάφισης έγινε το 2011 και η απόφαση κατεδάφισης αναφέρεται στο αναψυκτήριο από το 1987 και ότι έχει ημερομηνία 22/12/2010. Σίγουρα θα θυμάται και την ημέρα ορκωμοσίας της νέας διοίκησης (19/12/2010) και τον δικό του ορισμό ως αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, αν και εκ των υστέρων ο συγκεκριμένος τίτλος φαίνεται μάλλον ειρωνικός.

Αυτό που πάντα αναφέρουμε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και έξω από αυτό είναι ότι είμαστε και θα ειμαστε υπέρ της νομιμότητας, σε όλες, ανεξαιρέτως, τις περιπτώσεις. Δε θα δώσουμε προτεραιότητα σε κάποια παρανομία έναντι κάποιας άλλης, όλες είναι σημαντικές, με όλες πρέπει να ασχοληθούμε. Δεν πρέπει να διχάσουμε την τοπική κοινωνία, αναγκάζοντάς τη να βάλει σε σειρά προτεραιότητας τις παρανομίες!

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ και στο τελευταίο σχόλιο του αντιδημάρχου σε σχέση με τον συμπαραστάτη και να τον συμβουλεύσω όταν έχει σχετικές απορίες, για να μη σπαταλάμε χρόνο που είναι πολύτιμος-τουλάχιστον για εμάς-, να ανατρέχει στις ειδικές μου προτάσεις ως συμπαραστάτης, αφού βέβαια πρώτα ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες του συμπαραστάτη. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιούμε εκφράσεις εντυπωσιασμού και να αναμασάμε τα ίδια επιχειρήματα σχετικά με το θεσμό στου Συμπαραστάτη, αλλά να σας θυμίσω ότι στην προηγούμενη διοίκηση των 9 χρόνων εσείς και ο τωρινός δήμαρχος ήσασταν βασικά στελέχη με εκτελεστική εξουσία και απλώς φροντίσατε να αποχωρήσετε βάσει της προσωπικής σας ατζέντας.

Για τον χαρακτηρισμό «ποπολάρος» δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο σχόλιο, ίσως ο αντιδήμαρχος θα έπρεπε να μπει στον κόπο να ασχοληθεί με την ετυμολογία της λέξης και στη συνέχεια να εξηγήσει γιατί τον θεωρεί τόσο αρνητικό χαρακτηρισμό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ