Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επίσκεψη Στο Κέντρο Κοινότητας Του Δήμου Ηλιούπολης Για Την Παράταξη Του Γαβριήλ Αραμπατζή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επίσκεψη Στο Κέντρο Κοινότητας Του Δήμου Ηλιούπολης Για Την Παράταξη Του Γαβριήλ Αραμπατζή

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, επισκέφτηκαν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηλιούπολης ο επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη που θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Αλέξανδρο Αμουργιανό , Θανάση Αθανασίου και Άντα Καραχάλιου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του κέντρου.

Ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους του κέντρου για τις υπηρεσίες που παρέχονται, καθώς και για το πλήθος των αιτημάτων των πολιτών, τα οποία ξεπερνούν τις δώδεκα χιλιάδες από την αρχή λειτουργιάς της δομής, ενώ εκτιμάται ότι περίπου 400 ωφελούμενοι επισκέπτονται το κέντρο κάθε μηνά. Στη συνέχεια παρακολούθησαν την εξυπηρέτηση πολιτών από τους εργαζόμενους και περιηγήθηκαν στους χώρους του κέντρου.

Ο κύριος Αραμπατζής τόνισε ότι « Το κέντρο κοινότητας είναι μία δομή που λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2017 και δεν είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Είναι ένα τοπικό σημείο επαφής για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση του πολίτη με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στο Δήμο, την περιφέρεια και το κράτος (π.χ. ΚΕΑ ΤΕΒΑ,
προνοιακά επιδόματα, επιδόματα στέγασης, απαλλαγή δημοτικών τελών κ.α.) Το κέντρο παρέχει επίσης υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης για την κοινωνική επανένταξη και υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού».

Κλείνοντας, ο επικεφαλής της παράταξης τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό ότι το κέντρο κοινότητας, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ΕΣΑμεΑ, δημιουργεί ένα σημείο αναφοράς στο δήμο για όλα τα άτομα με αναπηρία . Κάτι αντίστοιχο άλλωστε είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά, κατά την επίσκεψή μας στην ΕΣΑμεΑ, ότι θα γινόταν σε ΚΕΠ».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ