Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καθυστερήσεις Στην Αποκομιδή Κλαδιών 1 Μήνα Μετά Την Κακοκαιρία «Μήδεια»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καθυστερήσεις Στην Αποκομιδή Κλαδιών 1 Μήνα Μετά Την Κακοκαιρία «Μήδεια»

Έχει ένας μήνας από την πρωτόγνωρη καταιγίδα «Μήδεια» που έπληξε την Αττική, ντύνοντας στα λευκά όλο το λεκανοπέδιο. Εκτός από τον χιονιά, ωστόσο, η κακοκαιρία άφησε και πολλές ζημιές στο πράσινο της πόλης: Δεκάδες δέντρα και επικίνδυνα κλαδιά κόπηκαν άμεσα από την υπηρεσία πρασίνου ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η ίδια ταχύτητα στην αποκομιδή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η αντιπολίτευση έθιξε το ζήτημα, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να απαντά πως οι υπηρεσίες που προΐσταται έχουν μαζέψει πάνω από δεκάδες τόνους κλαδιών, κάνοντας λόγο για «έκτακτη κατάσταση» που ο Δήμος δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Όντως, η προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου είναι σπουδαία και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ωστόσο υπάρχουν διαρκή παράπονα από τους πολίτες.

Δεν είναι λίγα τα μηνύματα που έχει λάβει το ilioupolinews με παράπονα δημοτών και κατοίκων της πόλης για κομμένα κλαδιά και δέντρα τα οποία έχουν παραμείνει για ένα μήνα στο σημείο. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών δημοσιεύουν τα παράπονα τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας φωτογραφίες από διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τη διαδικασία αποκομιδής κλαδιών «Η μάχη για την καθαριότητα του Δήμου είναι καθημερινή», τονίζοντας πως με τον ερχομό της άνοιξης θα υπάρξουν εντατικά προγράμματα καλλωπισμού του πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ