Facebook Pixel

Παραδημοτικα

«Σιγή Ιχθύος» Για Τα Αντισταθμιστικά Της Επένδυσης Του Ελληνικού Στην Ηλιούπολη

Άρνηση της LAMDA Development για συνέντευξη, σχετικά με τα αντισταθμιστικά.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Σιγή Ιχθύος» Για Τα Αντισταθμιστικά Της Επένδυσης Του Ελληνικού Στην Ηλιούπολη

Ενώ η συζήτηση για τις συνέπειες της επένδυσης του Ελληνικού στον Δήμο μας έχει αναζωπυρωθεί, δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής- καμία δημόσια ενημέρωση για τα αντισταθμιστικά οφέλη τα οποία ενδεχομένως να προσκομίσει η Ηλιούπολη.

Είναι γεγονός πως η επένδυση, πέραν των επιπτώσεων που θα έχει στην τοπική αγορά, θα έχει βαρύτατες συνέπειες στην καθημερινότητα της πόλης σε επίπεδο κυκλοφοριακού. Ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο η επιβάρυνση που θα υποστεί το κέντρο της πόλης από τον μεγάλο όγκο οχημάτων που θα διέρχονται με προορισμό το Ελληνικό.

Μάλιστα, το ilioupolinews.gr επιχειρώντας να φωτίσει τις προθέσεις της αναδόχου εταιρείας της επένδυσης, LAMDA Development, απέστειλε αίτημα για συνέντευξη με στελέχη της εταιρείας. Ωστόσο, το αίτημα μας απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς η εταιρεία να επιχειρηματολογήσει για τους λόγους της άρνησης.

Η επένδυση προχωρά, με την εταιρεία να φαίνεται να αδιαφορεί για το μέλλον των όμορων δήμων και των τοπικών κοινωνιών τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ