Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Αντιμέτωποι Με Την Κοινωνία Της Βίας» – Μια Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Αντιμέτωποι Με Την Κοινωνία Της Βίας» – Μια Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργαία με την ένωση συλλόγων γονέων της πόλης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε ζητήματα βίας.

Η εκδήλωση που φέρει τίτλο «Αντιμέτωποι με την κοινωνία της Βίας»,θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ ομιλητές θα είναι οι:

  • Σοφία Βαγενά – Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων Αστυνομικού Προσωπικού της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων)
  • Παναγιώτης Παπαϊωάννου – Μαχόμενος Δικηγόρος, Δρ. Εγκληματολογίας
  • Χριστίνα Σαπουντζή – Κοινωνικός Λειτουργός Δήμου Ηλιούπολης
  • Εκπρόσωπος της Υποδ/νσης Προστασίας Ανηλίκων

Την εκδήλωση θα προλογίσουν και θα συντονίσουν ο Φώτης Χρυσουλάκης, Δρ. Κοινωνιολογίας, Αντιδήμαρχος Παιδείας- Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Ηλιούπολης και ο Μιχάλης Τασούλας, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης.

337236528 1132406714829871 2491384692626913369 n «Αντιμέτωποι Με Την Κοινωνία Της Βίας» - Μια Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ